Alles over ons

Wie zitten er achter Feel Good at work

Marieke Mulder

Wat de start was van Feel good at work...

Na mijn studie en een aantal jaar werkervaring als HR en later loopbaancoach, waarvan o.a. als e-coach, kwam daar hét moment waarop ik dacht; ik ga mijn eigen baan creëren! De geboorte van mijn jongens en het verlangen naar een goede werk/privé balans versterkten dat gevoel nog eens.

Ik startte in 2018 als zelfstandige, waar ik 20’ers en 30’ers coachte in hun zoektocht naar hun eigen “merk”.
Maar mijn dromen waren groter! Ik voelde dat het om meer ging dan alleen werk. Dat werk pas écht leuk wordt en je je pas goed kunt voelen op je werk als het complete plaatje klopt. En dat de vrouwelijke millennial echt andere vragen heeft, die hun eigen aandacht nodig hebben. 
Daarnaast ervaarde ik ook dat het voor mij niet alleen om de individu gaat, maar dat ik meer mensen wil inspireren en adviseren, een werkplek voor iedereen een fijne plek wil laten zijn en organisaties hier graag in mee neem.
Dit was de start van Feel Good at Work!

En sindsdien heb ik dé baan die mij laat voelen dat ik op mijn plek zit, die mij voldoening geeft en waar ik eindeloos kan groeien. Ik luister volledig naar mijn eigen dromen en wensen! En dat is wat ik jou ook het allerliefste gun!
Voor mij voelt het sindsdien nooit meer als werken! En, ik heb weer energie voor 10 om, naast mijn werk, ook te sporten, te borrelen met vriendinnen, tijd te maken voor mijn partner én er op uit te gaan met de kinderen. Ik kan dus echt ja antwoorden op de vraag "Do you feel good at work?"

Mijn werkverleden is turbulent te noemen. Ik wisselde veelvuldig van functie, werkgever en ook sector en deed allerlei verschillende studies. In een nieuwe baan sloeg de verveling steeds al gauw weer toe, liep ik vast in de traagheid van de organisatie, wou ik groeien of pasten de collega’s en cultuur gewoon niet bij mij. Soms moest ik best lastige keuzes maken en mij verantwoorden naar anderen waarom het alwéér niet mijn plek bleek. Ik wou iets doen wat mij wél dat goede gevoel gaf, ik wou mij kunnen ontwikkelen en groeien. En vooral luisteren naar mijzelf!

Toen voelde ik mij vreemd. Nu weet ik dat dit precies is waar meer millennials, want dat ben ik,  tegenaan lopen. 

Some facts

Over Marieke

Mijn Feel Good momenten

Voor mij de allerbelangrijkste; Ik zet mijzelf op 1. Als ik het zelf goed heb, kan ik dat ook zijn voor de mensen om mij heen.
Op 2, 3 en 4 staan mijn man en kinderen. Ik ben een echte jongens-moeder met 2 stoere, lieve boys. 

Ik plan regelmatig tijd voor mijzelf. Ik sport 2 a 3 keer per week; crossfit en hardlopen.
Ik houd van gezelligheid; borrelen, uit eten, festivals. In onze vriendengroep ben ik de organisator.
Ik ben creatief in ideeën en uitvoering.
Ontspanning zoek ik in reizen, weekendjes weg en ook in de natuur.

Herinneringen maken staat voor mij voorop!

Mijn manier van werken

Ik ben nuchter en down to earth, daar moet je tegen kunnen.
Ik houd niet van geneuzel, ik kijk vooral naar de grote lijnen en verbanden. Dus dat verhaal tot in detail, dat hoeft voor mij niet zo.
Gevoel sla ik zeker niet over, we kijken óók naar binnen.

In organisaties houd ik er van strategisch en tactisch ergens naar te kijken en mee te kunnen denken. Daarnaast ben ik óók graag bezig met de uitvoering. Directe actie en resultaat. Korte lijnen.

Ik ben actiegericht en houd niet van excuses. Als je wat wilt bereiken zal je ook zelf aan het werk moeten.
Ik vaar mijn eigen koers en ben een pionier. Als ik denk dat we af moeten wijken van een plan, zal ik dat zeker doen. Een beetje lef dus.

Mijn kennis

Ik ben Noloc-gecertificeerd Register loopbaanprofessional en daarnaast werkgelukdeskundige.
Naast afgestudeerd HRM'er te zijn in de richting Loopbaanbegeleiding & Arbeidsintegratie, volgde ik een opleiding tot studiekeuzecoach en ben ik post-hbo gecertificeerd professioneel coach.
Mijn interesses brachten mij naar een opleiding tot werkgelukdeskundige. 

Ik ben gespecialiseerd in het werken met young professionals / millenials.
Ik heb een grote interesse in het geluk van medewerkers en houd mij bezig met de medewerkerreis (employee yourney)
Ik heb veel kennis en ervaring binnen de maatschappelijke sectoren en met name de zorg & welzijn en onderwijs..

Ik kan niet alles alleen en werk vaak samen met anderen.
De overige coaches en trainers stellen zich hier aan jou voor!

Iris Colijn

Iris  is loopbaan- en lifecoach voor Millennials/GeneratieZ. Simpelweg: de 20-ers en 30-ers van nu. Ze staat als dertiger zelf middenin het leven en heeft een professionele achtergrond in communicatie, coaching en HR. Ze woont samen met Mark en haar twee kids in het prachtige dorp Winsum, vlak boven Groningen. Iris is een creatieve noorderling die gek is op roadtrips, eilanden en gezelligheid aan de stamtafel. Haar uitdagende programma’s zijn gericht op: persoonlijk leiderschap; zijn wie je bent, het creëren van een positieve (groei)mindset, ontspannen leren leven in een veeleisende maatschappij en stappen zetten in professionele ontwikkeling/loopbaankeuzes.

let's
connect

on Instagram &

 LinkedIn 

@Feel.Good.at.Work.instagram

@MariekeMulder.LinkedIn