Feel Good at Work

Wie zitten er achterFeel good at work

Feel Good at Work is opgericht door Marieke Mulder.
Met een opleiding (bachelor Human Resource Management) en achtergrond in HR, meer dan 10 jaar ervaring als loopbaancoach, De Registeropleiding tot Professioneel Coach, veel enthousiasme als trainer en de aanvullende opleiding als Werkgelukdeskundige (CHO) is dit wat zij iedereen gunt;
"Feel Good at Work!"

Naast Marieke is er een team van vaardige trainers en coaches wat haar ondersteund.

Uniek aan Feel Good at Work is de laagdrempeligheid, het continu verbinden en meedenken en de specifieke kennis van de young professionals. 

Marieke Mulder

Wat de start was van Feel good at work...

Ik startte in 2018 als zelfstandige, waar ik 20’ers en 30’ers coachte in hun zoektocht naar hun eigen “merk”.
Maar mijn dromen waren groter! Ik voelde dat het om meer ging dan alleen werk. Dat werk pas écht leuk wordt en je je pas goed kunt voelen op je werk als het complete plaatje klopt. En dat de (vrouwelijke) millennial echt andere vragen heeft, die hun eigen aandacht nodig hebben. 
Daarnaast ervaarde ik ook dat het voor mij niet alleen om de individu gaat, maar dat ik meer mensen wil inspireren en adviseren, een werkplek voor iedereen een fijne plek wil laten zijn en organisaties hier graag in mee neem.
Dit was in 2022 de start van Feel Good at Work!Mijn werkverleden is turbulent te noemen. Ik wisselde veelvuldig van functie, werkgever en ook sector en deed allerlei verschillende studies. In een nieuwe baan sloeg de verveling steeds al gauw weer toe, liep ik vast in de traagheid van de organisatie, wou ik groeien of pasten de collega’s en cultuur gewoon niet bij mij. Soms moest ik best lastige keuzes maken en mij verantwoorden naar anderen waarom het alwéér niet mijn plek bleek. Ik wou iets doen wat mij wél dat goede gevoel gaf, ik wou mij kunnen ontwikkelen en groeien. En vooral luisteren naar mijzelf!
Toen voelde ik mij vreemd. Nu weet ik dat dit precies is waar meer millennials, want dat ben ik,  tegenaan lopen. 

Na mijn studie en een aantal jaar werkervaring binnen verzuim en HR en later loopbaancoach, waarvan o.a. als e-coach, kwam daar hét moment waarop ik dacht; ik ga mijn eigen baan creëren! 

Live your best life

Is Marieke haar motto

Feel Good momenten

Voor mij de allerbelangrijkste; Ik zet mijzelf op 1. Als ik het zelf goed heb, kan ik dat ook zijn voor de mensen om mij heen.
Op 2, 3 en 4 staan mijn man en kinderen. Ik ben een echte jongens-moeder met 2 stoere, lieve boys. 

Ik plan regelmatig tijd voor mijzelf. Ik sport 2 a 3 keer per week; crossfit en hardlopen.
Ik houd van gezelligheid; borrelen, uit eten, festivals. In onze vriendengroep ben ik de organisator.
Ik ben creatief in ideeën en uitvoering.
Ontspanning zoek ik in reizen, weekendjes weg en ook in de natuur.

Herinneringen maken staat voor mij voorop!
Live your best life is niet voor niets mijn motto.

manier van werken

Ik ben nuchter en down to earth.
Geneuzel? Liever niet. ik kijk vooral naar de grote lijnen en verbanden. 
Gevoel sla ik zeker niet over, we kijken óók naar binnen en betrekken iedereen die nodig is, want door verbinding sta je sterker.

In organisaties houd ik er van strategisch en tactisch ergens naar te kijken en mee te kunnen denken. Daarnaast ben ik óók graag bezig met de uitvoering. Directe actie en resultaat. Korte lijnen.

Ik ben actiegericht en houd niet van excuses. Als je wat wilt bereiken zal je ook zelf aan het werk moeten.
Ik vaar mijn eigen koers en ben een pionier. Als ik denk dat we af moeten wijken van een plan, zal ik dat zeker doen. Een beetje lef dus.

kennis

Ik ben Noloc-gecertificeerd Register loopbaanprofessional en daarnaast werkgelukdeskundige.
Naast afgestudeerd HRM'er te zijn in de richting Loopbaanbegeleiding & Arbeidsintegratie, volgde ik een opleiding tot studiekeuzecoach en ben ik post-hbo gecertificeerd professioneel coach.
Mijn interesses brachten mij naar een opleiding tot werkgelukdeskundige (CHO). 

Ik ben gespecialiseerd in het werken met young professionals / millenials.
Ik heb een grote interesse in het geluk van medewerkers en houd mij bezig met de medewerkerreis en -beleving (employee journey en - experience)
Ik heb veel kennis en ervaring binnen de maatschappelijke sectoren en met name de zorg & welzijn en onderwijs.

Ik kan niet alles alleen en werk vaak samen met anderen.
De overige coaches en trainers stellen zich hier aan jou voor!

Iris Colijn

Iris  is loopbaan- en lifecoach voor Millennials/GeneratieZ. Simpelweg: de 20-ers en 30-ers van nu. Ze staat als dertiger zelf middenin het leven en heeft een professionele achtergrond in communicatie, coaching en HR. Ze woont samen met Mark en haar twee kids in het prachtige dorp Winsum, vlak boven Groningen. Iris is een creatieve noorderling die gek is op roadtrips, eilanden en gezelligheid aan de stamtafel. Haar uitdagende programma’s zijn gericht op: persoonlijk leiderschap; zijn wie je bent, het creëren van een positieve (groei)mindset, ontspannen leren leven in een veeleisende maatschappij en stappen zetten in professionele ontwikkeling/loopbaankeuzes.

Kim Olthof

Kim heeft zich gespecialiseerd als loopbaan- en ontwikkelcoach voor twintigers en dertigers. Doordat ze op dagelijkse basis werkt met ambitieuze Millennials en GenZ’ers kent ze hun behoeften en struikelblokken en weet Kim wat ze nodig hebben om groeigeluk te ervaren.

Met een stevige basis gevormd door opleidingen in HRM, loopbaancoaching en aanvullende vakgerichte trainingen en met jarenlange ervaring als HR Adviseur en coach, combineert Kim haar professionele kennis met levenservaring. Als begin 40’er geeft het haar veel voldoening om jonge talenten te begeleiden bij de twintigers- en dertigers dilemma’s waar ze zelf ook mee heeft geworsteld.

Kim voelt een grote passie voor het thema generatieverbinding en het versterken van de generaties binnen organisaties. Dit doet zij het liefste door het faciliteren van interactieve workshops en inspiratiesessies. Met een mix van inzichtgevende en creatieve werkvormen daagt ze deelnemers uit om met een andere bril te kijken en moedigt hen aan om die frisse perspectieven ook daadwerkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk.


let's
connect

on Instagram &

 LinkedIn 

@Feel.Good.at.Work.instagram

@MariekeMulder.LinkedIn