Checklist

Download de gratis

Ben jij er klaar voor om jouw werkgeluk weer in eigen hand te nemen en wil je inzicht in wat écht het verschil gaat maken voor jou?

In deze checklist vind je jouw next steps. Alles wat jíj kunt doen om écht de stap te maken naar meer werkgeluk.Zelf stappen zetten richting jouw werkgeluk?

In deze checklist vind je jouw next steps. Alles wat jíj kunt doen om écht de stap te maken naar meer werkgeluk.met DÉ stappen naar werkgeluk

Dit kan je verwachten:

✅  Een uitgebreide checklist waarin jij ontdekt wat je kunt doen om meer werkgeluk te ervaren

✅  Leren hoe je de touwtjes van jouw werkgeluk weer in handen krijgt

✅  Concrete vragen en stappen waarmee jij inzicht krijgt in jouw persoonlijke situatie

✅ Én; het is gratis!!!!!

Yes, die wil ik!

"Superfijn deze duidelijke stappen. Het is precies wat Marieke schrijft; ik begon gewoon met vacatures zoeken, maar wist totaal niet waarnaar ik zocht. Ik heb hierdoor geleerd dat ik écht eerst andere dingen te doen heb "

Wendy

"Fijn deze checklist. Dat geeft mij overzicht en wat concrete to do's. Dat vind ik wel fijn, want ik ben best onzeker over hoe ik een nieuwe stap kan zetten en naar een nieuwe uitdaging kan solliciteren"

Manon

Je herkent het vast; Het liefst ga je in werkgeluk van 1 naar 100. Oftewel, je hoopt dat het morgen “ineens” allemaal anders is.

Het allerliefst stap je nú in een nieuwe baan. Gewoon zo, vanuit het niks. 
Het liefst is er iemand die jou belt en zomaar van uit het niets zegt; Ik heb dé perfecte baan voor jou!
Het liefst ben je ineens morgen klaar voor jouw next step. 
En het liefst heb je morgen die baan die pérfect past .

Maar ja, hoe groot is die kans? Hoe groot is de kans dat je van 1 naar 100 kunt?Als jij je er niet eerder over hebt uitgesproken. Als jij er nooit wat over hebt gedeeld. Als niemand weet van die dromen. En niemand weet wat jij eigenlijk allemaal kunt. En wilt.
En je het eigenlijk zélf niet eens weet?

Wat ga jij doen? Blijven zitten waar je zit? Elke dag met dat baalgevoel naar je werk toe? Hopen op dat telefoontje vanuit het niets met jouw droombaan? Die toch niet komt.

Of ga je zelf actie ondernemen?

Zelf stappen zetten richting jouw werkgeluk?

In deze checklist vind je alles wat jíj kunt doen om écht de stap te maken naar meer werkgeluk.Dé stappen naar meer werkgeluk

Even voorstellen

Het leven is te mooi om het op de automatische piloot te laten verlopen.
Te mooi om genoegen te nemen met een beetje en je al tijden niet 100% te voelen. 

Ook ik ken het hoor. Wat dat betreft ben ik ook net een mens ; )
Ik ervaarde altijd onrust. Ik wisselde veelvuldig van functie, werkgever en ook sector en deed allerlei verschillende studies. Werk en privé liep ik over. 
En nooit voelde het écht goed. 

De verandering kwam toen ik op jonge leeftijd mijn partner verloor. Vanaf dat moment leerde ik om mijzelf meer voorop te zetten. 
En nu is mijn uitspraak altijd dat ik "mijzelf de belangrijkste persoon vind". En dat is niet onaardig. Het betekent zoveel als; als ik het goed heb en goed voor mijzelf zorg, dan kan ik er ook voor anderen zijn.

Hi, ik ben Marieke, ervaren loopbaancoach en werkgelukdeskundige met als missie jou te helpen jou goed te voelen op jouw werk!

Ik heb een opleiding gevolgd richting loopbaancoaching en later nog één als professioneel coach. Ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring en ben register loopbaanprofessional voor het Noloc. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als werkgelukdeskundige.

Allemaal ontzettend waardevol. Maar het belangrijkste; ik doe wat ik leuk vind.

Ik heb de baan die mij laat voelen dat ik op mijn plek zit, die mij voldoening geeft en waar ik eindeloos kan groeien. Ik luister volledig naar mijn eigen dromen en wensen! Voor mij voelt het nooit meer dan werken! En, ik heb weer energie voor 10 om, naast mijn werk ook te sporten, te borrelen met vriendinnen, tijd te maken voor mijn partner én er op uit te gaan met de kinderen. 

I feel good!

En dat is wat ik jou ook het allerliefste gun! Want waarom zou je wachten?